Goelst: curtain rail products

A Goelst sínre teszi a dolgokat. Válasszon síntípust a felszerelni kívánt függöny anyaga, stílusa és típusa alapján. Válassza ki működtetés módját. Nincs lehetetlen kombináció.

Mindegy melyiket választja, minden Goelst függönysín a legmagasabb minőségű alumíniumból készült és a legegyenletesebb és legcsendesebb csúszkákkal van felszerelve.


Kézzel működtetett függönysínek

függönysín 2102 függönysín 4600 függönysín 4700 függönysín 2900

A kézzel működtetett Goelst függönysínek három kategóriában elérhetők: keskeny függönysínek, széles függönysínek és összetett függönysínek.

A függöny megjelenésétől és súlyától függően számos keskeny és széles síntípus közül választhat.

Az összetett sínek esetén két-három tökéletesen párhuzamos sín alkot egy egységet. Ideális megoldást nyújt csipke és sötétítő függönyök kombinációjához.

 

Prospektus letöltése Kézzel működtetett függönysínek (keskeny)

 

Prospektus letöltése Kézzel működtetett függönysínek (széles)

Zsinórral működtetett függönysínek

függönysín 5100 függönysín 5300 függönysín 5600 Zsinórral működtetett függöny

A zsinórral működtetett függönysínek elegáns megoldást nyújtanak, a függönyök gördülékenyen és csendesen mozgathatók. A síneknek számos típusa van, könnyű vagy nehéz függönyhöz is találhat megfelelőt. A függönysín-rendszereket szakértőink meg tudják hajlítani, így bármilyen térhez illeszkednek.

A speciális rendszereket, mint a római rolósíneket, a panelsíneket vagy hálófülkébe való síneket is lehet zsinórral működtetni.

 

Prospektus letöltése Zsinórral működtetett függönysínek

Motoros karnis

Motoros karnis 6200 motoros függöny Nice RF motoros függöny Motoros karnis

A legfényűzőbb és a legpraktikusabb kivitelű függönyhöz a motoros függöny rendszer a legjobb választás. A motoros karnist infravörös vagy rádiófrekvenciás távirányítóval lehet vezérelni, vagy be lehet kötni az otthon-automatizálási rendszerbe.

A függönyök távirányítóval történő vezérlése számos előnyt kínál. A nehezen elérhető, magasan található ablakok vagy tetőablakok ezzel a megoldással könnyen vezérelhetők. Sőt mi több a motoros karnis létfontosságú és praktikus megoldás mozgáskorlátozott emberek számára. És nem utolsó sorban a motoros karnis akkor is képes működni, ha Ön nincs otthon, így úgy tűnik, mintha lenne otthon valaki. Ez megnyugtató módon egészíti ki a betörés elleni védelmi rendszert.

További vonzó opció a kikapcsolható automata vezérlés (PRS), amely lehetővé teszi a kézi működtetést.

 

Prospektus letöltése Motoros karnis

Térelválasztó függöny

Térelválasztó függöny 4100 Térelválasztó függöny 4100 Térelválasztó függöny 5100 Térelválasztó függöny kórházakban

A Goelst térelválasztó függöny rendszereket kifejezetten az egészségügyi szektor számára tervezték és már évek óta ipari szabványnak számítanak. Ezt a sínrendszert jellemzően elválasztó függönyként, ágyak elválasztására használják kórházakban vagy más egészségügyi intézményben, de vállalkozások ipari elválasztásra is alkalmazhatják vagy akár otthonokban is használható.

A rendszer Terheléskioldó rendszerrel szerelhető fel a biztonsági követelményeknek való megfelelőség érdekében és természetesen a kabinsínek is működtethetők motorral. Praktikus kiegészítőket, mint pl. IV fogasrudat, IV kampót és függönytartót is tudunk biztosítani.

 

Prospektus letöltése Térelválasztó függöny

Római roló rendszerek

Római roló rendszerek 7400-E Római roló rendszerek 7400 Római roló rendszerek 7800 római roló

Akár önálló rendszerként használja, akár rendes függönnyel kombinálja a római roló melegséget és stílust hoz bármilyen belső térbe. A római függöny függőleges mozgása megakadályozza, hogy az ablakon belássanak, elrejt a járókelők kíváncsi tekintete elől, de egy helyiség sötétítésére is kiválóan alkalmazható.

A római roló ezen kívül még igen helytakarékos is. Általában az ablakmélyedésbe szerelik fel, ezért nem foglal falfelületet.

A Goelst római roló rendszerek megfelelőek mindenféle szövethez, és zsinórral, lánccal vagy elektromosan lehet őket működtetni. A római függönyt a kívánt magasságban lehet rögzíteni. Félautomata funkció is választható: a roló automatikusan leereszkedik, ha röviden meghúzza.

 

Prospektus letöltése roman blind

Panelfüggöny-rendszerek

Panelfüggöny-rendszerek Panelfüggöny Panelfüggöny-rendszerek 7330 Panelfüggöny

A Goelst panelfüggöny-rendszerek lehetővé teszik a kreatív megoldásokat: akár látványos ablakokat szeretne, akár térelválasztót vagy a szekrény egy részét szeretné leválasztani, a panelfüggöny mindig stílusos és rugalmas megoldást nyújt. Ráadásul a lapos, panelenkénti elrendezés bármilyen textil design kialakítására megfelelő.

A Goelst paneleket használhatja külön egységenként, de össze is lehet őket kapcsolni. Az összekapcsolt paneleket elektromosan, zsinórral vagy elhúzó rúddal lehet mozgatni.

 

Prospektus letöltése Panelfüggöny-rendszerek

Zuhanyfüggöny karnisok

4100 5100 Zuhanyfüggöny karnisok kórházakban 4200

Számos területen, például az egészségügyi szektorban az egyenletesen húzható zuhanyfüggönyök nem csupán kívánatosak, de biztonsági, kényelmi és praktikussági szempontok miatt létfontosságúak is. Éppen ezért a Goelst zuhanyfüggönysín egy mesterien kialakított sín, amelyben a hajlított rész is az egy darabból álló sín része. Ez a vízálló alkatrészekkel ellátott, folyamatos alumíniumprofil biztosítja, hogy a zuhanyfüggöny évről évre, mindig zökkenőmentesen és csendesen mozgatható legyen.

A mellékelt alkatrészek segítségével a sín stabil beszerelése gyerekjáték.

 

Prospektus letöltése Zuhanyfüggöny karnisok

Felülvilágító / tetőablak / télikert rendszerek

Tetőablak / télikert Felülvilágító / tetőablak / télikert rendszerek 6500 Felülvilágító / tetőablak / télikert rendszerek 6700 Tetőablak / télikert

A télikertek, tetőablakok és más, átlátszó tetővel ellátott helyiségek különleges megoldásokat igényelnek. Gyakran nehezen elérhetőek, furcsa alakúak vagy kihívást jelentő szögben lehetnek. Mégis szükséges lehet a beáramló napfény korlátozása, a belső hőmérséklet szabályozása vagy a helyiség akusztikus tulajdonságainak megváltoztatása.

A Goelst rendszerek minden esetben tudnak megoldást nyújtani. A Goelst minden ablakformához és szöghöz kínál rendszereket. A rendszerek elektromosak, távirányítóval vagy az otthon-automatizálási rendszeren keresztül vezérelhetők.

 

Prospektus letöltése Felülvilágító / tetőablak / télikert rendszerek

Képfüggesztő rendszerek

Képfüggesztő rendszerek Képfüggesztő rendszerek Képfüggesztő rendszerek Képfüggesztő rendszerek

A fali dekorációkat számos szektorban, de egyre inkább az otthonokban is rendszeresen cserélik, átrendezik vagy mozgatják. Ezért általában a falakon sok lyuk keletkezik. A STAS képfüggesztő rendszerekkel egy kép kicserélése gyerekjáték. És közben a fal érintetlen marad.

A képfüggesztő rendszerek semleges képsíneket, hozzá való zsinórokat és kampókat tartalmaznak. A sínt a falra vagy a mennyezetre kell szerelni. A zsinórokat kampó segítségével rögzítik a sínbe, a kívánt magasság pedig a kampók zsinórokon való elcsúsztatásával állítható be. Utolsó lépésként pedig csak egyszerűen fel kell akasztani a tárgyakat a kampókra. Nincs szükség bonyolult tervezésre vagy méricskélésre, csak tegye fel és sorban állítsa be a képeket. A tökéletes hatás érdekében rendszereinket LED vagy halogén világítással lehet felszerelni, hogy megvilágíthassa kedvenc tárgyait.

Egyszóval a képfüggesztő rendszerek semleges, elegáns és rendkívül rugalmas megoldást nyújtanak a statikus faldíszítéshez. A legjobb dolog benne az, hogy egyszer kell megvennie és egy életre megoldja a képfelfüggesztés problémáját.

 

Prospektus letöltése Képfüggesztő rendszerek

Swing függönyhúzó rendszer

Swing függönyhúzó rendszer Swing függönyhúzó rendszer Swing függönyhúzó rendszer

A Swing rendszer nem sínrendszer, hanem egy kiegészítő a sínhez. A különleges Swing technológia gyönyörű, szabályos hullámokban lógó függönyt alakít ki. Ez olyan fényűző megjelenést kölcsönöz a függönynek, amely világszerte szállodákban és jachtokon, de már magánlakásokban is megtalálható.

A Swing rendszert kézi, elektromos vagy zsinóros működtetésű függönyrendszerekkel együtt is lehet használni.

 

Prospektus letöltése Swing függönyhúzó rendszer
ARA

AR

AT

AU

BE

BR

BG

CA

CH

CL

CN

CO

CZ

DE

DK

EE

ES

FI

FR

GR

HK

HR

HU

ID

IE

IN

IL

IT

JP

KR

LV

LT

MX

NL

NO

NZ

PL

PT

RO

RU

RS

SE

SG

SI

SK

TH

TR

UA

UK

USA

VN

ZA